Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

26
maj 2015

Vind partoutbilletter til Jam Days

Den 10. juni åbnes dørene til dette års udgave af Jam Days, hvor flere af af byens spillesteder byder velkommen til en masse gode oplevelser og hvor hele Odense emmer af en masse lækker musik.

Det meste kommer til at foregå på Musikhuset Posten, Dexter, Nelle’s, Gråbrødre Plads og Amfiscenen og blandt de optrædende finder man eksempelvis Tip Toe Bigband sammen med Big Fat Snake frontmanden Anders Blichfeldt, Folkeklubben, One-Eyed Mule, Folkeklubben, Esben Just Trio, Johnny Madsen og mange mange mange andre.

Man kan købe billetter til alle arrangementerne hver for sig, eller man kan spare en god portion penge og købe en partoutbillet, der gælder til alle koncerter under Jam Days. Hvis du er heldig, kan du også helt slippe for at betale.

Vi udlodder nemlig nemlig 2×2 partoutbilletter til et par heldige vindere, der altså hver kan invitere manden, konen, vennen, kæresten eller hvem de nu vil med.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på følgende spørgsmål inden 4. juni, hvor trækker to vindere, som får direkte besked.

 

Vind billetter til Jam Days 2015

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Konkurrencer.