Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Albanis lastbil-konkurrence på Facebook

Albanis konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Albani som drives af Royal Unibrew:

Royal Unibrew Faxe Allé 1
4640 Faxe
CVR-nr.: 41956712

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook Inc.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse i en privat besked på Albanis Facebook-side.

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives på Albanis Facebook-opslag, der linker til nærværende konkurrencebetingelser. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen

Min. alder for konkurrencedeltagere: 18 år.

Deltagelse i konkurrencen er på eget ansvar.

Vinderne skal møde op på Albanis Terminal på Holkebjergvej 54, 5250 Odense S, hvor konkurrencen og præmien ultimativt udleveres. Vinderen og ledsagere skal regne med at afsætte 4 timer til konkurrencedeltagelse i dagtimerne d. 4. november 2019.

Under aktiviteten må to deltagere opholde sig på lastbilens lad, hvor de øvrige to deltage opholder på jorden og tage imod ølkasserne, som skal stilles i et udpeget område. Efter tiden er gået må alle øl, som står i det udpegede område tages med hjem. Deltagerne må kun bære 1 kasse øl ad gangen. Nærmere instrukser heromkring følger på dagen.

Ved at deltage i konkurrence accepterer du samtidigt, at Royal Unibrew A/S filmer må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Royal Unibrew A/S benytter, hvis du vinder.

Ved at deltage i konkurrencen giver du Royal Unibrew A/S tilladelse til at filme aktiviteten og bruge billeder/video, hvor du optræder i forbindelse med aktiviteten d. 4 november 2019. Du giver tilladelse til at optræde i billeder, video eller anden markedsføringsmateriale på Albanis kommunikations- platforme – herunder Facebook, Instagram og albani.dk

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Royal Unibrew A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Regler og sikkerhedsprocedurer gennemgås på dagen. Overholdes disse ikke, så kan det medføre øjeblikkelig udelukkelse af konkurrencen.

Vi tager forbehold for vejrlige situationer, som vi ikke selv er herre over, hvorfor dårlige vejrforhold kan gøre at aktiviteten aflyses.

Tidsforløb

Konkurrencen løber fra d. 11. oktober 2019 til d. 28. oktober 2019 kl. 12. Vinderne kontaktes direkte.

Præmie

Via lodtrækning udvælges der 1 tilfældig vinder, som må tage 3 ledsagere med i dagen, som alle deltager i konkurrencen d. 4 november 2019.

Præmiens værdi estimeres til 4800 kr. og må ikke overstige 12 kasser pr. person. svarende til et årsforbrug

Konkurrencedeltagerne skal selv fragte præmien med videre fra Terminalen og Albani betaler ikke eventuelle transport- og leveringsomkostninger.

Besked til vinderne

Vinderen kontaktes direkte på Facebook. Hvis den pågældende ikke indenfor 24 timer efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Royal Unibrew A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Brug af oplysninger

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Ka' du li' hvad du læser?