Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

20
apr 2015

Vind billetter til fire fantastiske koncerter

Dance Like A Monkey og Kulturmaskinen har en masse spændende koncerter på tapetet i den kommende periode, og gennem vores samarbejde med dem, har vi mulighed for at udlove to billetter til disse koncerter.

Hver konkurrence har tilmeldingsfrist dagen inden koncerten kl 12, hvor vi trækker vinderen som får direkte besked på den oplyste mail. Det er derfor vigtigt, at du benytter en e-mail adresse, som er aktiv og som du bruger.

Blandt alle der deltager i en eller flere af de fire konkurrencer, trækker vi lod om en kasse øl.

 

Den 24. april gæster The White Album Magasinet, og er du til akustiske guitarer, stort flot skovmandsskæg og god musik, så er der ingen tvivl om, hvor du skal være fredag aften.

Konkurrencen er afsluttet – og vinderen har fået besked

 

25. april får kulturmaskinen besøg af en af landets absolut bedste rappere i skikkelse af Pede B, der har taget sin faste samarbejdspartner DJ Noize med.

Konkurrencen er afsluttet – og vinderen har fået besked.

 

Den 30. april gæster et af landets absolut bedste livebands Magasinet. Turboweekend har i flere år gang på bevist, at hører til blandt landets bedste på en scene, og nu vender de tilbage med helt nyt materiale.

Konkurrencen er afsluttet – og vinderen har fået besked.

 

Rangleklods startede i den tyske undergrund i Berlin, men undergrunden er for længst blevet byttet ud med større publikum og større scener rundt om i Europa.

Konkurrencen er afsluttet – og vinderen har fået besked.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Konkurrencer.