Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

01
sep 2016

Vind billetter til Karrusel med Get It

Download Get It i App Store her.
Download Get It i Google Play her.

Den 8.-9.-10. september forvandles Odense centrum for tredje gang til en kæmpe gadefest – nemlig Karrusel. Hver dag flytter festen til et nyt spot, så du kommer rundt i byen og oplever den fra nye sider.

Karrusel må siges at være et af årets højdepunkter i Odense, og Albani er endnu engang hovedsponsor på dette festlige arrangement. Vi glæder os til at gentage succesen fra de foregående år.

Torsdag byder på et brag af en Startfest i Munke Mose, som bliver omdannet til et udendørs klubunivers. Her er der lagt op til dans hele natten, når forskellige nyskabende artister performer.

Fredag går det løs til Gadefest, og hele centrum inviterer til events på forskellige spots. Om dagen byder de forskellige spots i byen på musik i mange genrer og kulturoplevelser, så der er noget for enhver smag – og lidt til. Det er også denne dag, du kan deltage i den populære ”langbordsmiddag”. Når Gadefesten slutter efterfølger en seriøs efterfest på udvalgte natklubber i hele byen.

Lørdag lukker og slukker med en kæmpe Finalefest på Havnen. Denne fest er Karrusels højdepunkt, og er en du ikke har lyst til at gå glip af, hvis du er til fest, musik og farver.

Som en ekstra oplevelse er der arrangeret Søndagshygge den 11. september på Østre Plads, hvor du kan komme dig oven på de sidste tre dages strabadser i afslappede omgivelser.

Du kan vinde et armbånd til Karrusel med appen Get It fra den 29. august til den 5. september. Spin én gang om dagen, og se om du bliver en heldig vinder. Appen er gratis at downloade og kan hentes i både App Store og Google Play.

Læs mere om Karrusel og hvad du kan opleve her www.karrusel.dk

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.