Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

24
aug 2015

Stor variation i Musikhuset Postens program

Efteråret er på vej, og det betyder travlhed på det odenseanske spillested Musikhuset Posten. Resten af året byder på et utrolig spændende program, hvor mere eller mindre alle genre er repræsenteret.

Der er alt fra nogle af landets bedste Jam bands i form af Led Zeppelin Jam, Back in Black (AC/DC)  og Die Herren (U2) til den afdøde Frank Zappa, der gæster Posten med deres Zappa plays Zappa.

Derudover gæster den amerikanske Westcoast rapper Xzibit også byen i midten af oktober, ligesom der også er blevet plads til udenlandske navne som Giant Sand, Grant-Lee Phillipe, Seasick Steve, Europe og flere andre.

Derudover byder programmet for resten af året naturligvis på en masse af det bedste inden for dansk musik. Du kan blandt andre opleve navne som Magtens Korridorer, Vild $mith, Spids Nøgenhat, Kongsted, Julias Moon, The Savage Rose, Mikael Simpson, Ulige Numre, Marie Key, De Eneste To, Shaka Loveless, Scarlett Pleasure, Patrick Dorgan og mange mange andre.

Kig forbi Musikhuset Postens hjemmeside og hold øje med Albani.dk og vores Facebook side, hvor vi kommer til at have konkurrencer om om billetter til flere af koncerterne.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Musik.