Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Sponsorater
 

I 1940erne og i starten af 1950erne havde Albani Bryggerierne ofte ydet støtte til kulturelle og sportslige formål. I 1956 blev det besluttet at formalisere disse uddelinger ved oprettelse af Albani Fonden. Det bestemtes, at fondens midler skulle kunne støtte formål af social-filantropisk karakter, sport og videnskabeligt arbejde samt yde hjælp til kunstneriske udsmykninger på Fyn og i Sydjylland. Hensigten var også, at der kun kunne gives til offentlige og selvstændige institutioner, og ikke til private personer eller virksomheder. Fondens uddelinger går i dag i hovedsagen til fynske ansøgere, men mange syd- og sønderjyske formål er også blevet betænkt.

Der er gennem perioden uddelt over 40 millioner kr. fordelt på flere tusinde uddelinger. Beløb er bl.a. bevilget til køb af et stort antal kunst- værker, der står overalt på Fyn, til sportsklubber, spejderbevægelsen, fynsk musik- og teaterliv og til lokale museer.

Fonden ledes af en bestyrelse der hvert år, i december måned, bedømmer det store antal ansøgninger, og bestemmer hvordan midlerne skal fordeles.

Læs meget mere om og søg evt. Albani Fonden på www.albanifonden.dk

Ka' du li' hvad du læser?

Pengegaver fra Albanifonden

1965 Albanifonden uddeler pengegaver til komiteen for fremme af kollegier og universitetsplanerne i Odense.

Musik, fodbold og events er blot nogle af de områder, som vi gennem tiden har sponseret. Vi har tradition for at engagere os på flere niveauer i såvel breddefodbold som elitefodbold, ligesom vi har sponseret ligefra Midtfyns Festival til Karrusel Festival og Odense Blomsterfestival. Til højre kan du se udvalgte af Albanis sponsorater.

Ka' du li' hvad du læser?

Ansøg om sponsorat fra Albani

Du kan forvente op til 3 ugers responstid. Alle felter skal udfyldes.

  • MM slash DD slash YYYY

Vores tilgang til sponsormarkedet er meget proaktiv, så vi sætter os ofte i førersædet og kontakter selv de potentielle partnere, vi mener kan styrke vores sponsorportefølge.

Inden du udfylder ansøgningsformularen

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger, der sendes til marketingafdelingen via nedenstående formular, bliver vurderet ud fra en kommerciel vinkel. Er dit sponsorat af CSR eller anden social-filantropisk karakter, så læs mere og søg evt. Albani Fonden.

Vi beder dig derfor gøre dig nogle overvejelser, inden du sender ansøgningen afsted.

Følgende typer af sponsorater vil ikke komme i betragtning:

  • Vi støtter ikke personer under 18 år eller aktiviteter der henvender sig direkte hertil.
  • Vi støtter ikke enkeltpersoner.
  • Arrangementer med kortere varsel end 30 dage.
  • Sponsorater udenfor Fyn.

Hvis du mener, at dit sponsorat kan styrke vores sponsorportefølge, er du velkommen til at søge. Det gøres ved at udfylde ansøgningsskemaet. Herefter vil vi kontakte dig, hvis vi finder det relevant og inden for vores sponsorområde, som primært er musik. Der kan forventes op til én måneds responstid, da vi løbende modtager rigtig mange ansøgninger, som vi alle behandler seriøst.

Din henvendelse bliver gemt, så vi har mulighed for at kontakte dig/jer på et senere tidspunkt.

Ka' du li' hvad du læser?