Albani og bevægelsen Ord Smitter er gået sammen om at bringe nye samtaleemner på bordet, og skaber mulighed for hygge og en god snak.

Ord Smitter bevægelsen er et fynsk initiativ, der hylder den gode tone og inspirerer og engagerer andre til at ytre ord med omtanke. Fordi Ord Smitter.

Med Skål for snakken ønsker Albani i samarbejde med bevægelsen Ord Smitter, at åbne nye samtaler mellem fynboer og andre flinke folk. Samtaler, som alle har lige forudsætninger for at deltage i, både med venner og familie, men også med andre, man ikke har talt med før. En samtalestarter, en spørgsmålsgenerator – en snakkerator.

På bagkanten af et 2020 med isolation og begrænset kontakt med venner, naboer og kollegaer, skaber Skål for snakken mulighederne for at starte gode, dybe, sjove og meningsfulde snakke, og for igen at bevæge os tættere på hinanden – om ikke andet, så med ord.

Vi fejrer fællesskabet, den gode dialog, de pæne ord og glæden over at dele ud af os selv ved at snakke sammen.

Skål og god fornøjelse!

Et samarbejde om den gode snak

Skålen er oplukkeren, der inviterer til snak. Albani har udviklet en spørgsmålsgenerator, som bringer nye samtaleemner på bordet og giver mulighed for gode, sjove og dybe snakke mellem venner, bekendte og gode folk, der endnu ikke kender hinanden.

Stil spørgsmål på skift eller lav jeres helt egne regler.

Skål og god fornøjelse!

Et samarbejde om den gode snak

Snakkerator

Vælg tema for jeres snak

Et samarbejde om den gode snak
Kan du nævne 3 ting, som er bedre om vinteren end om sommeren?
Et samarbejde om den gode snak

Vi har sammen med Bezzerwizzer fundet på en række spørgsmål, der vil teste din viden om miljø, samfund og politik.

Du kan vælge at udfordre dig selv, eller I kan spille op til 3 personer sammen. Vælg antal spillere og send mobilen rundt og se hvem der ved mest.

1 2 3
Antal spillere

0af21 rigtige svar

Vinderen er..

Spiller 1
Spiller 2
Spiller 3

Godt gået! Vi håber, I også blev klogere undervejs og fik noget at snakke om.

Spiller 1