Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

23
jan 2018

Rejsen fortsætter sammen med Odense ZOO

Vi er stolte over at kunne fortælle, at Odense ZOO og Royal Unibrew har forlænget samarbejdet med yderligere 3 år. Udover at støtte Odense ZOO betyder samarbejdet, at du fremover stadig kan nyde fynsk øl, når du besøger den populære zoologiske have. Og så har du forsat muligheden for at vinde spændende oplevelser i Odense ZOO på vores Facebookside og her på hjemmesiden.

Især historien mellem Odense ZOO og Albani gør konstellationen speciel. Og så sker der mange spændende tiltag i den kommende tid for både bryggeriet og haven. ”I samarbejdet med Albani har vi en fælles histories, som går langt tilbage, og det er blot blevet forstærket gennem de seneste 3 år. Ligesom der i Odense ZOO sker mange spændende tiltag, sker der også løbende nye ting på Albani, hvilket gør vores samarbejde endnu mere interessant både for os, men også for vores gæster”, udtaler direktør for Odense ZOO, Jens Odgaard Olsson.

Som mange nok har set, har vi gennem de sidste år udvidet vores familie – blandt andet med en ny serie af specialøl. Serien vil selvfølgelig fortsat være en fast del af sortimentet i Odense ZOO.
Udover at bidrage med kolde øl i hyggelige omgivelser kommer vi også til at støtte op omkring de mange unikke arrangementer, som Odense ZOO afholder i løbet af året:

”Vi er meget stolte over det fortsatte samarbejde med Odense ZOO og muligheden for at give havens gæster et endnu bredere udvalg af øl. Herudover glæder det os at kunne støtte op omkring Odense ZOO og deres unikke arrangementer. Allerede i begyndelsen af det nye år vil Odense ZOO forvandles til en eksplosion af lys og farver i forbindelse med lysaftener, der afholdes hver fredag og lørdag i januar og februar. Det er virkelig et besøg værd”, afslutter Pernille Wichmann Sørensen fra Albani.

Vi her på bryggeriet glæder os til fortsat at levere fynsk øl til dig, når du besøger Odense ZOO. Husk at holde øje med vores Facebookside, hvor vi løbende vil køre konkurrencer med Odense ZOO.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.