Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

22
maj 2014

Phono udvider

Phono Festivalen har været afholdt siden 2006, og der er sket lidt af hvert. Første udgave blev afholdt i Thrige Bygningen og siden har Phono Festivalen været forbi steder som Havnen, Odense Offentlige Slagtehuse, Brandts og det gamle Arkaden.

Når Phono Festival igen åbner dørene op til september for 2014 udgaven, bliver det i den hidtil absolut største udgave. Og samtidig bliver det med flere steder, flere kunstnere og mere spredt ud over byen end tidligere set.

Festivalen kommer ikke længere til at være centreret om et sted, i udvidelse af sidste år, hvor to år blev brugt, har arrangørerne bag Phono i forbindelse med syvende udgaven valgt at brede sig godt ud over byen. Udover den høje FAF-Silo på havnen rykker festivalen nemlig også ind på spillestederne Magasinet, Musikhuset Posten, Studenterhuset og på Odense Musikbibliotek. Det bliver med andre ord mere eller mindre umuligt at undgå at opleve, at der sker en masse i midten af september, når Phono Festivalen afholdes fra 10. til 14. september.

Mikkel West der er projektleder på festivalen, har længe haft lyst til at udvide, så at det nu har kunne lade sig gøre, vækker begejstring hos ham, og der er uden tvivl mange gæster, der er enige. I forbindelse med afsløringen af udvidelsen, er der også blevet annonceret 10 nye navne til plakaten, der både tæller danske og internationale kunstnere.

Du kan se alle de annoncerede kunstnere på Phonofestival.dk

 

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Musik.