Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

23
mar 2018

ØKOLOGISK US LAGER FULDENDER SPECIAL-KVARTETTEN

Det er gået stærk med Albani Special-serien. Det hele startede for 2 år siden med Mosaic IPA, og sidste år blev en til tre, da vi stolt udvidede famili­en med en lys og en mørk nyhed – vores Ci­tra Wit­bi­er og Ca­sca­de Dark Ale. Nu er der så kommet endnu en specialøl fra Albani på markedet. Og den er lige lidt grønnere end vores andre øl.

Polaris Økologisk US Lager er det nyeste skud på stammen af specialøl fra Albani. Den er inspireret af den klassiske amerikanske lager, og så har vi genfortolket øllen med den økologiske polarishumle. For at få glæde af polaris’ fine aromaegenskaber har vi valgt at give den hovedrollen i en generøs tørhumling. Og netop polarishumlen tilfører et diskret strejf af tropiske frugter, som giver en frisk og aromatisk øl.

Den nye øl fra Albani Special er vores første økologiske øl. Og netop den grønne tilgang til specialøllen er blevet taget godt imod. Polaris Økologisk US Lager blev lanceret på Storms Pakhus i Odense tidligere på året, hvor en lang række odenseanere havde stillet sig i kø for at smage den nye øl fra vores lokale bryggeri. Sammen havde vi en rigtig hyggelig aften i lækre omgivelser, hvor specialøl og street food udgjorde en lækker kulinarisk smagsoplevelse.

Som resten af øllene fra Albani Special er Økologisk US Lager tilgængelig i hele landet, så det ikke kun er fynboerne, der kommer til at nyde godt af den lækre polarishumle.

Du kan altså nu holde ølsmagning med hele fire øl fra Albani Special. Udover vores Polaris Økologisk US Lager har vi også Ci­tra Wit­bi­er, der er en cross-over mel­lem bel­gisk fyl­de og ame­ri­kansk kant. Den udkom på samme tid som Ca­sca­de Dark Ale, der er bryg­get på den ame­ri­kan­ske ca­sca­dehum­le med cho­ko­la­de- og kaf­feno­ter­ fra de mørkriste­de mal­te. Og så er der selvfølgelig vores Albani Mosaic IPA, der var starten på vores serie af specialøl, og som er bryg­get med gav­mil­de mæng­der af de­li­kat mosaichum­le og ud­søg­te mal­te.

Der er altså rig mulighed for at nyde fynske specialøl til en god pris. Også hvis det skal være økologisk!

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.