Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

05
aug 2014

Odense klar til en tur i karrusellen

Den første uge i september sker der noget nyt i Odense, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Fra den 4. til den 6. september, vil der nemlig for første gang blive afholdt Karrusel i Odense.

Karrusel kommer til at give en ordentlig svingtur til odenseanere, og centrum bliver omdannet til en stor folkefest, en folkefest der altså har fået navnet Odense Karrusel, og naturligvis er Albani med til at støtte op omkring dette storslået arrangement.

Inspirationen kommer fra Distortion i København, og det er arrangørerne bag netop Distortion sammen med lokale kræfter, Albani og Odense & co, der har fået stablet Karrusel på benene og har sørget for musikalske perler. Programmet er langt fra på plads, men allerede nu vides det er man blandt de optrædende kommer til at finde MØ, Julias Moon, Brooklyn Bounce, Go Go Berlin og Den Sorte Skole.

Karrusel er en tre dages begivenhed og er delt op i forskellige tiltag. Det starter med Startfesten den 4. august, der afløser Studiestartfesten på Albani. Her vil du blandt andre kunne opleve MØ, Go Go Berlin og Julias Moon. Fredag den 5. er der Gadefest, hvor Brandts Klædefabrik, Vestergade og NY Vestergade samt dele af Munkemose skal danne rammerne om en folkefest. Det hele slutter lørdag den 6. hvor det er området omkring Slagteriet og den gamle Cinemaxx biograf der bliver omdannet til feststed. Her kommer der til at være en tre etager høj karrusel, som er pladsens centrum og omkring den vil der være flere indendørs scener, der til at byde på nyskabende artister.

Du kan læse meget mere på hjemmesiden http://www.karrusel.dk/ – hvor du også finder info omkring billetter. Der kan købes billetter til Startfesten eller til hele Karrusellen. Gå direkte til billetsalget her.

KARRUSEL FESTIVAL 4.-6. SEPTEMBER 2014 from Karrusel on Vimeo.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Albani, Musik.