Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

22
maj 2014

Nyt Albani.dk

Alting udvikler sig, og nu var tiden kommet til vores Albani.dk, der har været det samme i en del år efterhånden. I dag har vi lanceret den nye version af vores hjemmeside, som giver os mange flere muligheder og et opdateret design.

Albani.dk er blevet mere overskuelig, og det er blevet lettere at fremhæve nyheder og arrangementer. Desuden giver det også muligheder for at vise billeder på en helt ny og meget flottere måde.

Du finder naturligvis stadig kalenderen over koncerter, festivaler og andre arrangementer på forsiden, så du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i Odense og på resten af Fyn. Vi har ikke mulighed for at tilføje alle arrangementer med alt hvad der sker på vores Ø, men vi gør hvad vi kan for at have et bredt udsnit med.

Noget af det nye er også vores Instagram feed, som du finder på forsiden. Her vises billeder i realtime, som bliver tagget på Instagram med #albani #odenseclassic #odensepilsner. Hvis du gerne vil se dine billeder på Albani.dk, er det altså bare at tage nogle billeder på Instagram og tagge det med et af de ovenstående hashtags.

 

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.