Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

17
okt 2014

Masser af nye A-VIP arrangementer

Vi har efterhånden bevæget os ind i 2014’s efterår, hvor året så småt begynder at gå på hæld. Heldigvis er der stadig masser af koncerter at se frem til i resten af året.

En stor del af disse koncerter foregår på Musikhuset Posten, der i år kan fejre 30 års jubilæum. Gennem vores A-VIP har vi sikret os billetter til flere af de spændende koncerter, som resten af året byder på.

I weekenden sender vi en heldig vinder af sted til Turboweekend, hvor vinder kan tage to venner eller veninder med, og de får hver to øl at starte aftenen på, ikke en dårlig måde at begynde en lørdag aften på.

Vi har dog stadig masser af A-VIP arrangementer på Musikhuset Posten i sigte. Blandt andet kan du vinde billetter til Posten 30 års jubilæumskoncert den 1. november, hvor du blandt andre kan opleve Saybia, Odense Assholes og Minds of 99.

Du kan også vinde billetter til vaskeægte Brooklyn hip hop, når M.OP (billedet) gæster Musikhuset Posten den 26. november.

Vi har også billetter til Magtens Korridorer og Von Dü, så kig forbi A-VIP og meld dig til, hvis du ikke allerede er det. Hop direkte til A-VIP her

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Konkurrencer.