Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

15
jan 2016

Magtens Korridorer og Go Go Berlin gæster Odense

Culture-Club og Musikhuset Posten samarbejdet kaster til sommer endnu et brag af en koncert af sig i Odense. Den 4. juni gæster får den fynske hovedstad nemlig besøg af Magtens Korridorer og Go Go Berlin, der giver dobbeltkoncert på Amfi scenen.

Det er bestemt ikke første gang, at nogen af de to bands gæster Odense. Magtens Korridorer spillede både i efteråret og den 30. december på Musikhuset Posten, begge koncerter var udsolgte, hvilket siger en smule om det populære bands tiltrækningskraft på det odenseanske publikum.

Det er lige over 10 år siden de for alvor slog igennem med Friværdi albummet, og siden har de spillet hundredvis af koncerter rundt om i hele landet, og altid haft publikum i ryggen. Go Go Berlin blev dannet i 2010 og har på ganske få år etableret sig som et af de bedste live bands her i landet.

Der er med andre ord garanti for et brag af en koncert, når de to bands træder ind på Amfiscenen til sommer.

Billetterne koster kun 220 kroner, og kan købes her, du kan læse mere om koncerten på Culture-club.dk hvor du også kan  læse meget mere om de andre spændende koncerter, der er på programmet i år.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Musik.