Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

26
maj 2016

KOM TIL BRYGGERIERNES DAG

Lør­dag den 11. juni er det Bryg­ge­ri­er­nes Dag i hele lan­det. Det be­ty­der, at man­ge af de dan­ske bryg­ge­ri­er in­vi­te­rer in­den­for, og det gør vi na­tur­lig­vis også på Al­ba­ni.

Det er en dag, hvor alle og en­hver først kan kom­me på rund­vis­ning i bryg­ge­ri­et og se, hvor­dan øl bli­ver til. Og der­ef­ter få for­frisk­nin­ger.

På dagen kan du med egne øjne opleve, hvordan din øl bliver forvandlet fra byg til bryg. Vi vil her fortælle om brygprocessen i forhold til det velkendte Albani-sortiment, og ligeledes have fokus på vores serie af specialøl – herunder Schiøtz-serien og den nye Albani Mosaic IPA.

Arrangementet finder sted på Albani Bryggeriet lørdag den 11. juni, hvor vi åbner dørene til den første rundtur kl. 9.00. Herefter vil der være fire rundvisninger i timen frem til den sidste rundvisning kl. 15.30.

Arrangementet starter ved port 3, hvorfra vi fører dig en tur gennem bryghuset og videre ind i tapperiet. Vi slutter naturligvis af på vores lager med en kold Albani til de tørstige. Alt i alt kan du regne med, at en rundvisning tager cirka en halv time. Bemærk at der på rundturen vil der være trapper, som desværre ikke er fremkommelige, hvis man er gangbesværet, men man er meget velkommen til at komme og nyde lidt til ganen på vores lager.

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig her

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.