Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Her finder du Albani's julebryg, lige meget hvor i Danmark du bor

Vi vil jo ikke snyde nogen...

Naturligvis kan Albani julebryg fås i hele landet - også i nærheden af dig

Blålys fra Albani er den ældste julebryg på markedet, og sammen med sin lillesøster Rødhætte er det også den bedste, hvis du spørger os.

Den er også så god, at vi naturligvis ikke kan holde den til Fyn, så er du ikke bosat på Fyn, så fortvivl ikke – Blålys forhandles nemlig omkring 500 steder i resten af landet.

En blå flaske betyder, at stedet forhandler Blålys, mens en rød betyder, at de forhandler Rødhætte. Er der både en rød og en blå – ja så er det bare herligt.

Vi kan ikke med 100% sikkerhed garantere, at alle steder har dem endnu, men tæt på.

Indtast dit postnummer herunder.

Listen er opdateret d. 18. november 2019.

ALBANI BLÅLYS

Blå­lys blev tap­pet før­ste gang i 1960, og der­med var end­nu en dansk ju­le­tra­di­tion skabt. Blå­lys er en af de stær­ke­ste ju­le­bryg på det dan­ske mar­ked. Den er bryg­get på Al­ba­nis gode hånd­værks­mæs­si­ge tra­di­tio­ner, er fyl­dig og kraf­tig. Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­nes kir­ke­lig­nen­de sva­le­bak­ketårn er af­bil­le­det på både Blå­lys’ og Rød­hæt­tes eti­ket.

ALBANI RØDHÆTTE

Rød­hæt­te blev lan­ce­ret i 1987. Den er i fa­mi­lie med Blå­lys, sta­dig med en fyl­di­ge smag – men let­te­re. Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­nes kir­ke­lig­nen­de sva­le­bak­ketårn er af­bil­le­det på både Rød­hæt­tes og Blå­lys’ eti­ket.