Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

29
okt 2015

J-DAG i Munke Mose

J-DAG er efterhånden en gammel tradition, og nu er det igen blevet tid til at julebryggen skal frigives i Danmark. Det betyder, at det endelig er tid til at sige goddag til Blålys og Rødhætte igen. Det sker naturligvis den første fredag i måneden, der i år falder på den 6. november, hvor der er officiel frigivelse klokken 20.59

Hele byen kommer til at emme af liv og glade dage, præcis som det plejer at være tilfældet, når julebryggen bliver frigivet. I år er vi rundt på 9 forskellige ruter, hvor vi vil dele øl ud til dem der ønsker en god tår at drikke.

Det hele kommer til at starte i Munke Mose igen i år, hvor Albani sejler julebryggen ind med Odense Aafart. Turen kaldes i folkemunde for “Den Blå Bølge”, og efter at have sejlet rundt i en times tid, lægger båden til, og hvor der bliver delt ud til de mange fynboer og andre godtfolk der venter på kajen.

Efter en god start i mosen er der rig mulighed for at fortsætte festen på en af byens mange beværtninger, der alle er klar til gøre det til en af de travleste aftener om året.

 

 

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Julebryg.