Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

10
nov 2015

Her finder du Blålys udenfor Fyn

Kalenderen har passeret første fredag i november, og det betyder at julebryggen er blevet frigivet i hele landet. Det betyder som vanen tro også, at du nu kan købe Blålys og Rødhætte fra Albani. Vi elsker vores julebryg, og det er vi heldigvis ikke de eneste der gør. Kærligheden til vores julebryg går langt ud over Fyns grænser, og der er mange eksilfynboer og andre med god smag, som gerne vil have fat i en Blålys eller to eller et par Rødhætter.

Det er heldigvis muligt, for vores julebryg kan findes rigtig mange steder rundt om i landet. Vi har lavet en liste på omkring 300 steder fordelt rundt om i Danmark, hvor du kan få serveres en Blålys eller Rødhætte i den kommende måneds tid.

Du finder listen på Albani.dk/julebryg – hvor det eneste du skal gøre, er at indtaste dit postnummer, så finder den automatisk det nærmeste sted på dig, hvor du kan tage hen og nyde en Blålys eller en rødhætte.

Vi kan ikke garantere, at alle stederne på listen forhandler dem, da de vi er nødt til at tage forbehold for udsolgte varer og enkelte steder, der af den eller eller anden grund ikke længere fører dem. Skulle der være enkelte steder på listen, der ikke har dem, er det bare videre til næste sted.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Albani, Julebryg.