Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

02
jan 2016

Heartland præsenterer super producer m.fl.

Hvis du har fulgt lidt med i nogle af de mange spændende ting, der sker på Fyn i øjeblikket, så er du nok også stødt på navnet Heartland Festival, der bliver afholdt på Egeskov Slot.

Festivalen er meget mere end “bare” musik, og der vil også være fokus på foredrag, kulinariske oplevelser og kunst – altså en rigtig festival for de kulturinteresserede. Alligevel er der nok især musikken, der vil være med til at trække mennesker til.

Albani er hovedsponsor på festivalen og vi glæder os til at se mange glade mennesker ved Egeskov Slot til sommer. Blandt de musikalske navne der er blevet annonceret, finder man blandt andre Mark Ronson, der udover at være manden der opdagede Amy Winehouse, også er produceren bag Uptown Funk med Bruno Mars, der var et af de største hits sidste år. Ronson optræder med et DJ sæt, hvis lige man nok skal lede længe efter.

Udover Mark Ronson byder Heartland festival også på navne som Thomas Dybdahl, Mikael Simpson, Blaue Blumen, amerikanske Sun Kil Moon og der er mange flere på vej som bliver annonceret løbende.

Du kan holde dig opdateret på Heartland Festival på deres hjemmeside

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Musik.