Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

07
dec 2015

Culture Club klar med første internationale navn

Hvis du ligesom os er vilde med musik og live koncerter, så har du nok også lagt mærke til Culture Club, der blev lanceret tidligere på året.

Culture Club er et nyt koncert og event bureau i byen, hvor vi hos Albani er stolte af at være sponsor, og desuden er så heldige at vi deler adresse med dem.

Culture Club har en ambition om at præsentere kulturtilbud af meget forskellig art fra det brede og folkelige til det mere unikke og skæve. Kalenderen er allerede blevet fyldt godt op med meget stærke danske navne som Sebastian, Kim Larsen, Mads Langer, Rasmus Seebach og komikere som Thomas Warberg og Huxi Bach, mens teaterforestillingen om Dirch Passer kommer til at fylde godt i Odense Koncerthusi efteråret næste år.

Nu er der så også blevet tilføjet det første internationale navn til perlerækken af koncerten. Culture Club har nemlig netop præsenteret den amerikanske rapper The Game til listen af kunstnere, der giver koncert. Han spiller på Musikhuset Posten og er et af de mere unikke og skæve navne som Culture Club disker op med.

The Game er det første internationale navn, men han bliver langt fra det sidste. Hold øje Culture-Club.dk, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret med de nyeste tilføjelser.

 

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.