Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

22
aug 2018

Albani støtter Stemmer Fra Ådalen

Herunder kan du læse pressemeddelelsen om vores samarbejde med Stemmer fra Ådalen:

Den uafhængige OB‐podcast Stemmer Fra Ådalen og vores fynske bryggeri Albani har indgået en aftale om et samarbejde, der træder i kraft 31. august 2018 og løber et år frem. Første fællesarrangement er en særudsendelse af Stemmer Fra Ådalens podcast, der optages på sportsbaren Kick Off i Odense. Aftalen skal styrke Stemmer Fra Ådalens udvikling og indhold samt Albanis position som fynboernes foretrukne øl. Dermed bliver Albani annoncør i alt indhold fra Stemmer Fra Ådalen fremover.

”På Albani ser vi frem til et spændende samarbejde, hvor vi blandt andet kan være med til at bringe Stemmer Fra Ådalen ud blandt fynboerne, så det også kan opleves live i spændende rammer blandt fans,” siger sponsorchef Freddy Larsen.

Aftalen med Albani kommer til at styrke Stemmer Fra Ådalens produktion, fortæller redaktør Martin Davidsen.

”Denne aftale er en milepæl for Stemmer Fra Ådalen. Vi får mulighed for at lave flere udsendelser, og det er en blåstempling af vores arbejde som uafhængigt medie, at en stor virksomhed som Albani kan se værdien i at være annoncør og sponsor hos os. Vi er endnu ikke i mål med vores ambitioner, og vi vil fortsat søge flere sponsorater og bede vores lyttere om donationer, men vi er nået stort stykke vej. Vi er klar til at fortsætte vores dækning af OB, og det betyder meget, at vi stadig har total redaktionel frihed – nu med en stor partner i ryggen,” siger Martin Davidsen

Aftalen mellem Albani og Stemmer Fra Ådalen kommer blandt andet til at betyde, at Stemmer Fra Ådalen vil øge produktionen af både podcast og andet indhold. I første omgang er det planen, at Stemmer Fra Ådalen i samarbejde med Albani vil producere flere sær-­‐udsendelser, heriblandt særlige live-­‐udgaver foran publikum på forskellige steder i Odense.

Første arrangement bliver fredag den 31. august kl. 21.00 på sportsbaren Kick Off i Odense, hvor Stemmer Fra Ådalen vil optage en særlig udgave af podcasten med fokus på transfervinduets Deadline Day.

 

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.