Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

27
okt 2016

Albani sejler J-dag ind

Så nærmer vi os endnu engang J-dag, hvor julebryggen skal frigives i Danmark. Det betyder selvfølgelig, at det er tid til at byde Blålys og Rødhætte velkommen igen. J-dag falder traditionen tro den første fredag i november, hvilket i år bliver den 4. november, hvor der er officiel frigivelse klokken 20.59

Hele byen gør klar til fest denne aften, og Albani deler julebryg ud på udvalgte beværtninger rundt omkring i byen til alle, der vil fejre med en Blå eller Rød.

Ligesom tidligere år indleder vi J-dag i Munke Mose med Odense Aafart, hvor vi sejler Blålys og Rødhætte ind med vores Blålys-båd. Båden sejler rundt i en times tid og lægger til kaj klokken 20.59, hvor vi deler julebryg ud til odenseanere og andet godtfolk, der er mødt op til denne festlige begivenhed. Bagefter er der rig mulighed for en god aften i byen, hvor alle byens beværtninger er klar til at tage imod.

Vi har lidt ekstra pladser på Blålys-båden, så derfor har du mulighed for at vinde pladser til dig og to venner på vores Facebookside her frem til den 1. november.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.