Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

25
jun 2015

Vind årskort til Odense ZOO med Albani

Albani er tilbage i Odense ZOO, og det er vi super stolte af, da vi har et stærkt tilhørsforhold til en af Fyns absolut største turistattraktioner. Især girafferne er tæt forbundet med Albani, da vi tilbage i 60’erne sponserede to giraffer til haven efter Kalle døde under tragiske omstændigheder. Selvom forholdet til girafferne er ekstra stærkt, elsker vi alle dyrene, og derfor er vi også stolte af vores samarbejde.

Odense ZOO har mere end 2.000 dyr fra hele verden, og er smukt placeret midt i Odense lige ved Odense å. I denne sommer er sloganet “Tæt på dyrene. Tæt på naturen”, og det er muligt at komme helt tæt på nogle af de mange dyr. Eksempelvis kan man komme til at fodre girafferne, lemurerne og tapirerne.

Det er også muligt at overnatte i ZOO eller komme på en eventyrlig rundvisning. Der sker med andre ord mange spændende ting i Odense ZOO hen over sommeren, hvor det er muligt at komme vildt tæt på.

Det synes vi bestemt er værd at fejre med en konkurrence. Derfor udlodder vi en 4 årskort til en heldig vinderfamilie. Præmien består af i alt 4 årskort –  2 til voksne og 2 til børn. Vi trækker den heldige vinder den 30. juli.

Du kan læse meget mere om, hvad det sker i Odense ZOO i sommeren her

Konkurrencen er afsluttet. Stort tillykke til Alfred Andersen.

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Konkurrencer.