Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Nyheder

08
jun 2018

Albani er tilbage på striberne

Herunder kan du læse OB’s pressemeddelelse, hvor de uddyber vores fynske samarbejde:

”Klassisk” er et stort ord. Når du ser OB’s nye trøje, håber vi dog, at du tydeligt mærker historiens vingesus. Blåt og hvidt. De brede striber. Og Albani på brystet. Helt enkelt.

Sammen med hummel og Albani har vi lavet en trøje, der både samler det klassiske OB og hylder kommende generationer af fynske helte.
På trøjen finder du Den Fynske Lindorm, vores faste vartegn, sammen med Odins Øje og Øens Hold-logoet. Øverst på ryggen er byen vi kæmper for, og foran den måske mest ikoniske kombination af klub- og sponsorfarver i landet: blå, hvid og rød.

For Albani er tilbage, hvor de hører til. På den stribede trøje. Klar til at igen at blive en fast del af OB-fællesskabet, på hjemme- og udebane, i med– og modgang. Klar til at tænke nyt, drømme stort og stå skulder ved skulder med alle os, der elsker fynsk fodbold.

Vi glæder os som sjældent før, til at se holdet løbe på banen i den nye sæson. At fejre nye triumfer i en trøje, der symboliserer alt det, vi sammen kæmper for, på lægterne og på banen, i mere end 130 år.

Striberne er tilbage.

Klik her for at købe den nye trøje i Fanshoppen.

Husk, at du også kan finde vores Odense Pilsner på dåse i et nyt OB-design – i butikkerne nu!

Ka' du li' hvad du læser?

Kategorier

Denne nyhed er tagget som Uncategorized.