Du skal være fyldt 18 år for at tilgå indholdet på denne side.

Indtast din fødselsdag

Nej, jeg er ikke fyldt 18 år.

Rundvisning på bryggeriet
 

RUNDVISNINGER OG ØLSMAGNINGER ER SAT MIDLERTIDIGT PÅ PAUSE

 

Rundvisning på bryggeriet
Har du et ønske om at se, hvordan brygprocessen foregår fra start til slut? Så har du nu muligheden for at opleve det på tætteste hold. Vi har nemlig åbnet op for rundvisninger på Albani og vores mikrobryggeri, Theodor Schiøtz Brewing Company.

I 1859 grundlagde Theodor Schiøtz Albani. Lige midt i Odense. Og siden da har der været stor interesse for øllene og vores fynske bryggeri. Derfor har vi i årenes løb også fået mange forespørgsler fra fynboer og andet godtfolk, der gerne vil have en rundvisning på bryggeriet.

Både for historieelskere og garvede ølkendere
Vores rundvisning på bryggeriet tager med på en historisk rejse i Albani tilbliven. Her vil i komme igennem vores topmoderne mikrobryggeri, videre til det store Albani bryggeri og en tur i de gamle kældre. Kort sagt, i vil blive guided igennem en tids rejse på 160 år, fra første spadestik til hvor vi er idag, med små finurlige historier og facts om bryggeriet.

Book en rundvisning
En rundvisning på vores bryggeri er en spændende oplevelse for alle. Også dem, der ikke har den store interesse for øl. Vi tager både imod større og mindre grupper, og vi har rundvisninger i hverdage og weekender.
Du kan læse mere og booke tid her: https://anarkistbrewery.dk/rundvisninger/

Ka' du li' hvad du læser?